onsdag 6 maj 2009

15:08

Denna dag är lång, Axel har blivit förkyld och har säkert fått det Anna har haft, så nu är han lite snorig och har lite feber , är liksom precis på gränsen så man vet inte ,38grader. Dessutom så äter han inte någonting , och så är det när han är dålig .Men vi tar det lugnt ändå idag , så vi kan gå på kyrkis i morgon. Han får titta på tv idag. Men eftersom vi har så få filmer till honom så är han nu less på de flesta filmer han har. Han fick ett par nya av farmor å farfar och katten Gustav gillade han ,men nu har han sett den typ varje dag så nu vill han inte se den heller.
Ingenting passade idag, så tillslut fick jag sätta på Kalle Anka , som vi brukar se på julafton.
Vill egentligen inte att han ska få se den , för den vill man ju ha på julafton. Men å andra sidan är det andra tider nu och att få se tecknat på julafton är inte längre lika spännande och viktigt som när jag var liten.
Men den är ju väldigt bar för det är ju liksom små korta filmer , perfa för en 1,5åring.

Men nu är det ju snart dax att hämta Anna, hoppas att det har gått bra för henne idag , hon hade ju lite ont i halsen i morse.

Och på virus fronten.

3st skolor här i Kanada har fått stänga nu. Dessutom har de forskat fram att det är samma virus här som i Mexico vilket de var osäker på då vi inte får så många svåra fall. Men tydligen är det så. Vi får hoppas att medicinen kommer snart.

Fru Walterstad.

Inga kommentarer: