lördag 23 juni 2012

Midsommar i Leksand.

Ännu en perfekt mini semester, klarblå himmel , varmt , och inga köer. Dessutom var humöret på topp för alla. Agnes kompis Ronja följde med oss , å jag kan bara säga att hon var helt rätt person att ta med, då hon är glad å trevlig , och att hon aldrig hade varit på någonting liknande var ju extra roligt.
Ett sjörövarskepp som Axel tyckte var sååå kul att leka i.
Som vanligt så var jag så dålig på att fota , glömde bort att fota när det var roliga saker.
Berg å dalbanan,badet med alla kaner i det varma vattnet,karuseller, vattenlek, tåg,linbana, mm mm mm 6timmar flög iväg.
Felix tyckte att det var superspännande med alla ljud å färger.
i bilstaden var Axel säkert en timma. Mini Mats.
Piratsaker inhandlades för att bli en riktig pirat.
På midsommarafton var vi i Rättvik , här i Nusnäs där Dalahästarna tillverkas för hand.
l
Efter hästfabriken så blev det sommarrodelbana, vilket var suuuuperkul, fort gick det nerför berget , 750m lång var banan , här är de på väg i liften upp. Första åket bromsade man ganska mycket , men när flickorna åkte sista åket så bromsade dom ingenting alls , å då kan jag säga att det verkligen gick undan.
Efter att ha ätit lunch så inhandlades myspicknick till kvällens majstång resning , vilket jag verkligen hade velat haft lite kort på men tyvärr så glömde vi kameran . Men innan det så låg vi på Siljans långa fina sandstrand , barnen badade å så åt vi glass.Fiolmusiker var det lite här å där, 
Åååååå... vill bara tillbaka dit, var så otroligt härligt å vackert allting.
Denna vecka har verkligen varit lyckad för hela familjen. Och jag har säkert inte berättat hälften av allt vi har hunnit med under dessa 4dagar vi varit på semester.
Livet leker å är härligt just nu.

Inga kommentarer: