fredag 7 mars 2014

Hemma igen

Har varit hemma nu i två dagar då Felix fått magsjuka, å spydde ner hela sin säng i förrgår natt. I går mådde han inge vidare å åt nästan ingenting på hela dagen. Men idag är han på väg tillbaka igen då han ätit lite å inte spytt en enda gång. Så jag anser att han är frisk nu. Men dom får ju iaf inte gå på dagis förrän 48timmar efter sista spyan. Som tur är så har Axel varit hemma också å lekt med Felix hela tiden.( han fick välja själv då han har sportlov)
I gårkväll stack jag å Axel på hans favvorestaurang dvs. Ikea, å åt en mysmiddag med efterrätt. Passade även på att handla 3st skohyllor till skorummet under trappen. Så nu är det fixat.
I morgon tror jag att alla som köpt saker av oss kommer och hämtar dem. Ska bli skönt att slippa bära runt på alla dessa tunga möbler hit å dit bara för att spara dem om å utifall att.
Nu skulle bara Pontus å jag vilja åka å titta på soffor i lugn å ro utan pojkarna , blir inte att man tar sig tid på samma sätt då å kollar ordentligt när dom är med. Visserligen är dom snälla men det skulle vara sååå skönt att få göra detta i lugn å ro för en gångskull.

Inga kommentarer: