lördag 21 juli 2012

Grrrrrrrillchill.

I går var vi hos svärisarna å hälsade på, det blev grillning å lite mys, tyvärr så kom de en invasion av små jävlar å bet oss , så vi fick lov att åka hem då jag inte ville utsätta Felix för att bli uppäten, men då var ju klockan ändå läggdax för barnen så det gjorde ju inte allt för mycket.
Axel spelade tennis med Jonas å badade i svärisarnas pool , även Felix fick sig ett dopp.
I dag har det blivit en heldag på Vindhem  med sol å bad , å en jättegooood lunch å många fina vänner.
Efter det så for vi hem till oss å Fam Rydlunds bjöd oss på middag här hemma , mumsich värre blev det. Men även här hemma så kom dom jävlarna vid 20.30 tiden å började bita oss, Inte en enda mygga eller knott såg jag men dessa små små ondskefulla jävlar som biter en över allt å i hårbotten. Men som tur var så gjorde det inget denna kväll heller för det var ändå dax efter en lång dag utomhus att gå in å sova för barnen. Nu håller Pontus på att natta barnen å jag får lite tid för mig själv.


Vi hade ju tänkt att åka på en semester tripp nu , men vi har det så himla mysigt , bra å roligt här hemma just nu så vi vill nog inte åka just nu, känns som vi åker ifrån någonting kul och inte att vi åker till någonting kul. Så vi blir nog hemma en vecka till.
De senaste tre veckorna har ju varit helt underbara , vi har inte planerat någonting utan har tagit dagen som den kommer , men varje dag har det varit nya spännande å roliga saker att göra. Å vad mycket vänner vi har hunnit med att träffa. Så vi vill fortsätta så, att vara helt planlösa å göra det vi vill när vi vill. UNDERBART!!!!

Inga kommentarer: