onsdag 31 juli 2013

i
I går lyckades Agnes fånga denna enorma gädda på Axels lilla biltemaspö. Efter att vi hade kommit till vårt nya läger mitt på dagen så paddlade vi runt där vi bodde och fiskade, vi hittade även en lagun som var skithäftig men så klart hade vi ingen kamera med oss dit.
i
I natt sov vi i Nilsbölestugan, där var det riktigt fint å mysigt. Vädret var superbra för oss hela dagen och vi han precis äta vår middag och efterrätten ( Grillad aborre som Agnes fiskat och så hittade vi en massa hallon som vi plockade och smälte choklad över dem) och diska så började det att regna. Då kurade vi ihop oss i stugan å myste med bok å godis och en massssssa skratt. Och det var så lustigt för så fort vi skulle gå på dass så slutade det regna precis som vi hade en av och på knapp.
i
I morse vakande jag å satte mig ute för att titta på den otroligt vackra vyn från vår stuga.
i
Här har vi precis startat igår å det var helt perfa väder spegelblankt vatten å lagom varmt. Vi såg säkert 10 bävrar och en rovfågel och fisk.
i
Första natten sov vi i Liden, vi kom inte i säng före 01 på natten, riktigt mysig mammadotter tid har vi haft.
i
Det låg en träbåt där halvt nere i vattnet som batteriet till pumpen hade slutat funka på, men dom fixade till det på kvällen.
i
Här är vi på väg första dagen det var lite mulet när vi åkte men mitt på dagen kom solen.
Vi stannade till först på en camp där vi åt lunch.
i
I dag kom grabbarna och hämtade oss, å då passade vi på att paddla lite och dom bjöd på lunch.
i
Här ska vi strax åka.


Inga kommentarer: