söndag 7 april 2013

oj vad tiden går.

Har ju haft semester torsdag å fredag, och hela nästa vecka kommer jag också att ha semester.
Å vi har redan hunnit med massvis här hemma.
Först så har vi rensat nere i källaren , det blev 2,5st hästfinka, vissa saker sålde vi å andra kastade vi.
Men vi fick iaf 1300kr för en massa skräp som bara har stått där nere i källaren å skrotat.
I går la vi in ekparkett i lillhallen å det blev jätte bra , så bra att vi nu blev tvungen att göra ordning resten också. Så idag har vi målat tak å väggar och element. I morgon ska vi lista å göra klart.
Ska även ringa till dom som lackade vårt golv, då det redan efter två år är helt kalt på vissa fläcka. Inte så kul, när det är helt nytt, att det sedan är lite fläckar här å där på väggarna med lack är inte heller så kul nu när de börja på att gulna å man inte får bort dem.
I morgon börjar fitnessfighten så jag har varit å storhandlat inför detta idag. Pontus å Anna ville också haka på. Så imorgon kl 0800 bär det av till det första träningspasset. Sedan är det bara 29kvar. Jag ska klara av detta , jag ska klara av detta, jag ska klara av detta..........
Det går så otroligt fort med Felix just nu, han pratar hela tiden och fler å fler ord kommer eftersom. Han fattar mer å mer när man pratar med honom och frågar saker. Men precis som Agnes så kan han allt själv. Men dom är väldigt olika Axel å Felix då F älskar allt som har med musik att göra å går hela dagarna å diggar å letar allt som går att spela på. Sedan är han helt galet bra med alla olika sorters bollar å en av favvisarna är att spela bandy.  Djur är även väldigt kul med djur, som han kryper omkring med.

Inga kommentarer: