söndag 31 mars 2013

påskpussar till nästan alla jag känner.

Nu har det gått några dagar utan att jag skrivit.
Men lite kortfattat så i fredags var jag å småkillarna å skulle gå påskparaden från Knaust , men tyvärr så var vi ju en dag för sen. Men flickan i receptionen tyckte att Axel var så söt så han fick massvis med godis av henne , så vad gör du Axel med allt godis han fick????
Jo då går han ut på en egen parad å önskar alla på stan glad påsk och bjuder bort allt godis. Ni må tro att folk blev snopen å glada. Han är ju för snäll den där pojken å han var så glad när vi kom hem trots att han själv inte fick mycket godis kvar. Sedan for Axel med Anna å Amanda å grillade och åket pulka i flera timmar uppe i Kovland.
I går fixade vi lite här hemma, och så gick torktumlaren sönder så Pontus for å handlade en ny som han installerade. I dag har Pontus bakat segkakor , som hela familjen älskar. Sedan for vi till Sidsjön å matade änderna vilket barnen uppskattade jättemycket, så vi ska åka dit igen snart.
I kväll får vi middagsfrämmande och Axel , Agnes och Anna sticker upp till mormor å morfar och ska sova över där.
Och senare ikväll kommer Ulf hit.
I morgon ska vi försöka att börja bära ut allt skit vi har i källaren som ska slängas för till veckan så ska vi låna hästfinkan å röja allt skräp och sälja allt som funkar. Är ju så mycket där nere nu att man nästan inte kan gå, å med en make som hamstrar så är det inte så lätt. Själv vill jag ha så lite som möjligt så det går lätt att städa å hålla ordning.

Inga kommentarer: