torsdag 11 oktober 2012

Duplolego.

Killarna leker med lego ,plockade fram en låda som Axel hade när han var liten å det är så bra med Duplolegot för då slipper man vara rädd att Felix stoppar i munnen och så kan han också vara med å leka. Det var faktiskt Axel som sa att vi skulle ta fram duplon , han har ju liksom tagit på sig rollen som säkerhetsansvarig för Felix å håller kollen jämt om Felix kan stoppa i munnen eller göra sig illa. Å han har verkligen kollen på Felix , för i lådan låg det en liten liten pärla bland allt lego , å så klart hittade Axel den på nolltid å tog bort den.
Fast igår var det Axel som höll på att skada sig då han bet i ett glas så det gick sönder i munnen på honom, så nu har vi kastat alla de glasen så att det inte kan upprepas.

I kväll ska vi iväg å titta på en ny diskmaskin då den gamla är trasig, sedan blir det att packa då jag åker till Falun i morgon, tjohoooo....vad det ska bli kul. Fast Axel längtar lika mycket som mig att jag åker för tydligen så ska killarna äta chips , poppisar  å dricka dricka i helgen å bara mysa.

Inga kommentarer: