måndag 22 september 2014

Kan bli svårt det här

I går frågade fam. Rydlunds om vi skulle åka på utlandssemester tillsammans. Vilket vi tyckte lät underbart å så klar vill vi haka på.
Men när Axel fick höra detta så blev han med ens bekymrad , å sa att i så fall måste vi ta med oss fåglarna. När vi sa att det inte gick så började han gråta å sa att då vill han inte följa med för han kan inte vara utan dem en hel vecka. Vi försökte med att säga att dom kanske kan vara hos Agnes eller farfarmor på egen semester men det gick inte heller för han känner sig så osäker på att dom inte kommer att släppa ut dem å om dom då har dörren öppen så kan dom flyga ut.
Goooounge.
Sedan i morse så kom han in i vårt sovrum det första hon gjorde å berättade att han inte ville åka för det är ändå så jobbigt på planet när man tappar saker hela tiden å så måste man krypa ner å plocka upp dem.
Snacka om I lands problem att ha ett barn som inte vill åka på semester. Vi får se om vi kan lösa detta på ett bra sätt med hans älskade små fåglar. Men lite kul är det ändå att han prioriterar dem först.

I dag är jag hemma på VAB då Felix hade feber i går å även jag själv är halvkrasslig. Fast jag längtar till jobbet hela tiden , tänk vilken underbar känsla. Är så otroligt lycklig över mitt nya jobb.

Inga kommentarer: