söndag 30 juni 2013

Vindhem

l
Middag med Diser.

lördag 29 juni 2013

Å en sån dag.

I går hade vi en riktigt bra dag, vi badade och la på ett altantak. På eftermiddagen kom mormorfar hit och åt långmiddag med kortspel, prat och helt galet trevligt. Tror det var länge sedan vi hade en så avslappnad å rolig middag. Dom kom vid 16 och for hem på natten. När dom åkt satt Pontus å jag å pratade om ditten å datten. Tänk att vi har så mycket att prata om han å jag så mycket spännande att tiden bara flyger förbi. I dag är jag trötter , har kört upp Axel till Kovland och nu tänkte jag vila lite innan jag ska iväg på Diserträff. Vi kommer att starta med att träna tillsammans i Grönviken sedan blir det Vindhem och utgång. Och Pontus ska på middag till Rasmus och då kommer Agnes att vara barnis.

torsdag 27 juni 2013

Bell

Glömde att skriva att Bell vann igen här om dagen, stort grattis till mappa.
Hittade detta kort på Dagbladet.se

onsdag 26 juni 2013

måndag 24 juni 2013

Måste vila mig i form denna vecka.

Nu är det mycket igen , men bara roliga saker som tur är. I morgon ska jag träna med Annelie och så är det simskola hela veckan på kvällarna. På lördag ska jag ha en heldag/kväll/natt med Diserflickorna.

 Nästa vecka: Måndag till Tisdag ut på överraskningsäventyr med 50åriga Anette.

Onsdag gatufesten med Anna-Karin och Annelie och så har vi utlovat altanhäng här hela nästa vecka för dem som vill. Så vi kommer inte vara sysslolösa de närmsta veckorna iaf.

Inga nyheter.

I dag har vi badat , badat å nu är killarna å badar. Anna håller på att rensa ur sitt rum inför Italienflytten. Sedan är det bara att sätta igång å riva tapeter och göra fint , för sedan ska Axel få det rummet. Känns lite konstigt att hon ska flytta, men det är ju livets gång. Å jag tror inte på att barnen ska bo hemma när dom är vuxna.

söndag 23 juni 2013

Härligt.

Nu har vi härliga lata dagar , skööönt att inte han några måsten alls denna sommar heller. Största bekymret är vad man ska äta. Å ändå är man mätt för jämnan.

lördag 22 juni 2013

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en suuuperbra midsommar. På torsdagen när vi var på Leksand hade jag så otroligt roligt att jag tror att jag skrattade i 7 timmar i sträck. Alla hade humöret på topp. I går var vi på Gammelgård och firade. Och idag blev det sommarrodelbanan innan vi begav oss hem igen. Vädret har varit perfa, förutom idag då men för oss var det ändå superbra då vi inte har någon ac som funkar för tillfället i bilen. Nu ska vi ta oss en punch å mysa till oss lite.

tisdag 18 juni 2013

Till mappa .På Facebook fick pappa över 50 gilla markeringar