tisdag 5 februari 2013

6års.

I morgon kommer dom hit för att titta på våra fönster å ge en offert. Ska bli spännande.
 Sedan har pappa lovat att hjälpa oss att ta bort ett par väggar i hallen, så vi slipper slussen innanför dörren. Och så ska vi lägga ekparkett där med. Blev så sugen när jag såg mappas nya golv i hallen å köket.
Anna blir bättre å bättre för varje dag, idag åt hon hyffsat bra. Men hon sover mycket än. Hade tänkt ta ut henne idag på en liten prommis på 5min , men det är ju sådan skitväder så vi väntar en dag till.

Vi ska även på 6års möte på skolan i morgon , ja tänk vad fort det har gått snart börjar Axel skolan.
Så det blir nog ingen brottning i morgon eller så får vi dela på oss , hur nu det ska gå till med bara en bil.

Ååååå... vad jag längtar tills på lördag å Travgalan , hoppas bara att mamma hinner bli frisk eller rättare sagt så frisk det går för att vara henne. Håller både tummar å tår.

Jobbet går som en dans , mer å mer faller på plats, dessutom så fick vi reda på att vi ska få en hel till grupp på 15pers. till Familj å bidrag. Ska bli skönt då vi inte alls hinner med oss med det vi ska.
Dessutom så jobbar alla övertid varje vecka nu på 8timmar. Så folk börjar på att bli lite trötta just nu, för trots att dom jobbar mera så växer bara berget hela tiden. Längtar tills också kan börja bidra helt å hållet.  Det som är kul när det är så här är att tiden går så fort på dagarna att man tom. glömmer sitt fika lite då å då.


Inga kommentarer: