söndag 13 juli 2014

Vi har det bra.

Vi har verkligen lyckats få tag på ett smultronställe, med allt vi kan önska oss.
Lagom stor stuga med tre sovrum och öppen spis, gästhus , stenhäll mot skogen och egen liten brygga nere vid havet. 5mins gångväg ifrån värsta badstranden. Att vi sedan har lite vänner här ute också som har sina sommarstugor här är ju ett plus.
Axel har fått en massa nya vänner här ute och han är ute från morgon till kväll och cyklar , fiskar , badar och busar. Han kan leva ett helt fritt liv och man går bara ut å ropar när man vill att han ska komma in o äta. Fast lite rolig är han då hans favoritvänner är 70+ . Där sitter ofta och spelar lite spel, fikar å skojjar. Annars så finns det 7pojkar å två flickor som också har sina stugor här.
Härom dagen var Joel , Sandra och Axel å fiskade nere i Spikarna då dom såg en lotsbåt som skulle precis till att åka iväg så Joel frågade om dom fick åka med å det fick dom. Så det blev ett väldans äventyr då dom lotsade ett mega stort fartyg ut ifrån hamnen och dom fick åka upp helt bredvid det stora fartyget å ta emot en lots som klättrade via rep mellan fartygen när dom nådde ut till havs.

Felix trivs också som fisken i vattnet å idag när Pontus skulle hem å hämta lite saker så fick pojkarna följa med , då vägrade Felix kliva ur bilen å sa bara - Väntar här , åka till stugan igen. hihihihihi.....

Pontus å jag har ju jobbat med stugan i två veckor nu , vi har rivit ut allt i stugan, målat och satt in ett nytt kök. Nu har vi även hunnit måla inglasade altanen å börja gjort en myshörna där. Tror den kommer att bli jättebra, i kväll låg Axel å jag där å lyssnade å tittade på alla blixtrar i flera timmar innan vi hoppade i säng. I morgon om vädret tillåter tänkte vi ta en prommis ut till Spikarnas torn eller fyr eller vad det nu är som är på toppen. Sedan ska vi väl fortsätta att fixa lite här hemma. Passa på när vädret är lite så där att göra klart det sista.

Meeeen som tur är så har vi ju även världens finaste hus inne i staden också , å än en gång så var det en å ringde på när Pontus var hemma å frågade vad färgen hette som vi målat med. Ev sätter vi nog in ett nytt kök där med snart då det gick så himla lätt å smidigt med det nya IKEA systemet. Pontus å jag kompar ju varandra perfekt då han tar vatten å el å jag byggbiten , kan ju inte bli bättre.

Inga kommentarer: