söndag 1 september 2013

Söndagsmorgon.

I torsdags så var vi på restaurang hela familjen och åt med Anna.

Felix åt upp nästan hela korgen själv. Och Axel , vår lilla charmör gick förbi ett bord med tre uppsnoffsade tjejer och sa till dom - vad snygga ni är i kväll. Hehehehehe....... Gissa om dom flickorna blev glada. Dom ropade till oss sedan å sa att vi hade en charmör till son.

På fredag kom trädkillen Peter hit och började ta ner två träd till på vår tomt , då dom börjar ruttna och det känns bättre att ta dem nu innan dom rasar och i värsta fall kan någon bli skadad.
Men tomt blir det när vi är vana att ha alla dessa vackra stora träd.
På lördag var det dax att ta farväl av Anna. Hon ska numera bo i Italien i tre år. Men redan första veckan i Oktober åker jag ner i en vecka till henne. När jag pratade med henne i går då hon kommit fram så var det 27grader. Så det blir nog en härlig vecka när jag åker , förhoppningsvis lite svalare.
Axel hade det väldigt jobbigt när Anna skulle åka , dom har ju lixom alltid hängt ihop. Så nu önskar han sig bara pengar när han fyller år så han kan åka ner och hälsa på Anna snart. Pontus vill också dit så han tänkte ta med sig Axel dit och att bara dom två åker.

I går kväll fick Pontus biljetter av brollan till Hockeyn och Sundsvalls hockeys 40år jubileum på kvällen, så han bjöd med sig Fredrik och hade en helkväll , vid 03 kom han hem i störtregnet. Och sover nu sött där uppe i sängen. Axel sov över hos Alex. Och idag vet jag inte om trädkillen kommer hit igen och fortsätter med trädfällandet och bortfräsning av stubbar. Annars så är det fotboll på schemat och ev städning.



Inga kommentarer: