torsdag 8 augusti 2013

I bland har man mer tur än vanligt.

Vi kapade ju ett träd för ett par veckor sedan , å då cyklade det ju en man förbi och ville köpa veden. Och han betalade ju på en gång å så stack han. Jag hade aldrig sett honom förut eller fick veta hans namn eller telefonnummer. I dag hade det ju gått ett par veckor sedan han var hit och jag började tvivla på att han skulle komma och hämta kapet. Vilket inte kändes så bra att vi själva måste ta bort all ved. Och att vi dessutom har börjat röjja runt hela tomten på allt sly och träd som växer hejvilt att det blivit till ett stort berg av sly och en massa andra saker som vi ska kasta nere på parkeringen.
Men så idag kom han och en till för att hämta all ved och jag blev så glad att äntligen bli av med den. Men så frågade han om vi ville att han skulle transportera bort allt skit vi har på parkeringen när han ändå hade släpvagnen med sig. VA?????? Fattar ni vilken lyx. Det blev en hel full vagn ända upp till taket med skit. Så nu är det helt rent där nere på parkeringen. Tjohoooo......

Att sedan maken har bjudit på en god middag och nu chevreost på varmt päron med honung, efterföljt att kortspel gör ju att denna dag blev en superlyckad dag.

Och igår var Anna barnvakt och vi åt middag på Udda tappas bar med Mikael, Jonas och Petri till in på natten. Vi träffade även på Pontus kusin som kommit hem ifrån Norge, det var trevligt och hon var jättesöt. Hoppas att hon törs komma hit och hälsa på någon gång.  Och i morse klev Pontus upp med barnen så jag fick en jättelång å härlig sovmorgon.

Nu är det precis två veckor kvar på min semester och det är fortfarande en massa skoj som kommer att hända. Så vi kommer att njuta in i det sista denna sommar också.

Inga kommentarer: