söndag 23 november 2014

Gounge

I morse överraskade Axel oss med frukost, mycket mysigt blev det.

lördag 22 november 2014

IBS

Så har jag varit hos farbror doktorn och fått diagnosen IBS mage, först kändes det ganska deppigt då jag känner flera som har det å dom har sagt att det inte finns någonting att göra åt det.
Men så var ju inte fallet tack å lov för min doktor han hade minsann ideer å tips.
Så jag fick medicin som jag ska äta varje gång jag äter ett större mål mat, å den funkade redan första gången hallelulja .....  Trots att jag åt en stoooor sallad så var min mage platt å skön. Så det känns verkligen som en liten del av livet kommit åter. För nu på slutet har det varit så jobbigt att jag har dragit mig för att göra någonting på eftermiddagen/kvällen då min mage har varit stor som en ballong då.
Nu är det mycket som ska fixas och göras både på jobbet och hemmaplan. Mycket resande kommer det också att bli,
Nästa vecka är jag i Umeå två dagar , veckan därpå är det en heldag föreläsning , veckan efter det blir jag borta hela veckan för att träffa folk och knyta kontakter. Sedan är vi inne på veckan före jul och då blir det Stockholm ett par dagar.
Så kan vi ju lägga på att både P o jag fyller år och att vi måste handla alla julisar och göra julmys här hemma. Så som ni förstår är det väldans skönt att slippa magproblemen.
Men till jul blir vi båda två lååånglediga så då jämans ska vi slappa å leka.