fredag 31 oktober 2014

Längtar till Jul nu.


Vilar inför morgondagens äventyr.

Axel är bjuden på party både idag och i morgon.
Själva har vi monterat upp en tv i taket framför vår säng och ett draperi bakom , så nu har vi värsta biosängen. Vi blev riktigt nöjda båda två. Håller även på att ställa i ordning ett pyssel/sminkrum.
Sedan har jag börjat äta glutenfri mat så får vi se om magen blir bättre av det. Har ju sådan ballongmage varje kväll.
Nu ska vi ta det lugnt tills i morgon då det smäller av med pompa å ståt och 3*40års kalas, kul ska det bli. Jävlar vad vi ska röjja Pontus å jag.
Nej nu ska jag hämta fredagsmys till Felix å titta på en film.
Pööööööss

fredag 17 oktober 2014

24

Här händer lite av varje både kul å inte så kul.
Axel blev tvungen att åka till akuten härom dagen då han fick så ont i magen, efter att ha vrålat i 30min liggandes på golvet åket vi upp med han men som tur var så avtog det och det var inte blindtarmen utan en helt vanlig förstoppning. Puh....
Men så får jag samtal ifrån Anna i Italien som också är jättesjuk med hög feber och otroliga magkramper med början i tisdags, febern har nu gått ner men krampen sitter i fortfarande med kissbajs. Inte så kul att bli så sjuk när man är borta i ett annat land, som tur är så är Simon där och tar hand om henne. Och blir hon inte bättre snart så måste hon till doktorn.

Sedan har pappas häst Bell åkt iväg till Frankrike nu för att tränas och tävla där, så nu håller vi tummar å tår att det går vägen.

En liten kul sak som har hänt är ju när Axel å Felix sitter å badar och Axel dyker medans Felix 2år får räkna hur länge han är under vattnet. Än så länge har jag ju bara hört F räkna till 16. Men denna gång förvånade han mig och räknade ända till 24 innan A kom upp ur vattnet igen. Man kan ju undra hur långt han kan räkna egentligen, om Axel hade varit kvar längre i vattnet hade vi fått veta. Dessutom så har han även börjat intressera sig för bokstäver, han lärde sig ABC idag och F som i Felix. Det tar bara minuter så fattar han och kan. Ja inte är han dum den pöjken inte.

Agnes var jag ute med på prommis här om kvällen och som vanligt får man en energikick av henne. Man blir bara så glad lixom.

Jobbet flyter på och till veckan blir det Stockholm 2dagar, spännande saker.
Vi hade tänkt åka på semester v2 med Rydlunds men vi står över när vi fått lite fobier om Ebola , barn och flyg.

Maken å jag är fortfarande kära  Goood natt.

torsdag 9 oktober 2014

Oj vad det går undan.

Veckorna bara flyger fram å jag bara trivs.
I morgon är det fredag igen å då ska vi ha fredagsmys, i helgen har Axel två kalas och vi andra ska försöka att städa å tvätta ikapp oss. Då vi inte har haft en lugn stund på flera veckor att ta itu med tråksaker.
I dag var Pontus med bilen på helservice å nu säger han att den är som ny, den lät ju onekligen lite illa ett tag här.
Pippisarna är nu ganska tama, idag har dom fått flyga fritt ett tag. Och dom har blivit ganska bra på att kliva upp på fingret när man sätter dit det. Trodde ett tag att det var omöjligt att få dem tama. Men så bytte vi taktik å på tio min så fattade dom helt plötsligt. Nu sitter dom helt tysta så jag gissar att dom blev trötta efter flygturerna, dom blir bättre å bättre att flyga. Dom hade ju väldans svårt i början med avstånden å krockade heeeela tiden. Var ju livrädd  att dom skulle bryta nacken.

Nästa vecka är jag på hemmafronten hela veckan, ska bli skönt att bara få jobba på lite. Man har ju lite att ta igen när man är borta lite då å då.


måndag 6 oktober 2014

Måndag.

Allt är toppen här. Har jag sagt att jag gillar mitt nya jobb?
Idag är Pontus i Stockholm å på tisdag-onsdag kommer jag att sitt i VO- dagar.
PUUUUUSS på er.

torsdag 2 oktober 2014

Här händer det saker å ting.

Dagarna bara flyger iväg. Å man hinner inte med allt man ska.
Men förra helgen var en riktig kalashelg. Först firade vi morfar där blev det goooood middag å ännu godare tårta (tror att jag åt halva tårtan själv) Sedan firade vi William å där blev det ännu mera tårta.
På lördag målade vi badstugan igen å hälsade på Fam Rydlunds å tittade på lilla Helge.
Söndagen tillbringade jag med Mari på Åkerigrus för att träna räddningshundar. Har lite funderingar på att hjälpa Mari med hennes räddningshundar å börja träna igen. Vi får se vad tiden räcker till.
Och förra onsdagen hade Pontus surströmmingsmiddag här för dom i hans grupp.
Som tur var så fick jag också vara med på ett hörn. Och i måndags var jag ut med min grupp på Udda Tapas bar för lite mat å mys.
Veckan har swichat förbi å både Felix å Pontus har varit lite halvdåliga i magen. Just nu ligger Pontus å är sjuk så jag tror att han kommer att vara hemma i morgon.
Och så har det flyttat in en ny pojke i huset bredvid som är 7år , kul kul. Mamman jobbar som lärare på Axels skola så hon kom å frågade Axel om han inte ville komma dit å hälsa på dem, vilket han gjorde å det verkar som dom trivs tillsammans. I går tog han med sig sin läxa för att plugga tillsammans med pojken. Hihihihihi......(har inte träffat dem än så jag vet inte vad de heter)
På jobbfronten är det prima å det har varit skönt att vara på hemmaplan ett par veckor. Nästa vecka blir jag borta 2dagar igen.
Sedan upptäckte jag att dom gjort fel på min lön i några månader så nu får jag en hel extra månadslön denna månad. Tror att vi åker på en semesterresa för dem till nyår med Rydlunds.