tisdag 17 september 2013

Puh.... en sådan dag.

I dag har det varit fullt ös, börja jobba tidig morgon , har fått i uppdrag att starta en fritidsförening på jobbet å allt vad det innebär med möten och protokoll , registrering mm, sedan for vi hem å åt en snabbis för att sedan åka å klippa mig och vid 1930 var det dax för klassmöte.
Där blev det så jag blev invald i skolrådet, bara för att ingen annan ville. Känns så där men men , det kan ju bli intressant också.
När jag kom hem blev det att baka tårtabottnat , citronkladdkaka och chokladbollar.
Vi har nu precis lagt ut ett snöre som Axel ska följa och längs med vägen hittar han lite olika paket.
Och nu går vi och lägger oss för det blir en tidig morgon och en lååång dag i morgon med.

fredag 13 september 2013

Pontus dag


Fredagen

f
Felix myser med mojpe.
j
Nya fina hästen Fayette Mall.

j
Det var ju tänkt att vi skulle äta hos Agnes idag men eftersom det var sååå fint väder drog vi ner till hamnen och åt.

torsdag 12 september 2013

Anna

För er som undrar hur det går för Anna i Italien så har hon en egen blogg nu där kan ni följa hennes liv där nere. http://annawilhelm.blogg.se/2013/september/

Kebnekaise.

I kväll åkte Pontus och tre killar till iväg för att bestiga Kebnekaise i helgen. Det är bara att hålla tummarna att det blir bra väder så dom kan gå upp på toppen , annars är det 200mil i bil i onödan.
Vi andra som är kvar här hemma har fullt schema må ni tro.
Först ska jag åka upp till mappa å putsa alla fönster , piska alla mattor å sängar och förhoppningsvis så hinner jag med lite till. Jag tycker att det ska bli kul att få åka dit å hjälpa dom med någonting någon gång. För annars så brukar det ju bara vara dom som hjälper oss.
På kvällen sedan ska vi på middag hemma hos Agnes, som för övrigt har en massa på G just nu. Men det berättar jag mer om sedan när det blir klart.
På lördag kommer Tanja och Olle hit och vi ska ha en hel dag/kväll/natt och morgon tillsammans. Vi ska bara göra roliga saker å äta massvis med godis. Så har vi bara söndagen kvar på denna vecka  å då är det ju fotboll och Viggos 2årskalas som gäller. Seeeeeeeeeen är Pontus hemma igen. Åååå så börjar vi om igen på en ny vecka.

Axel tränar hårdare än någonsin nu , och ev ska ha tävla i brottning igen om två veckor. Det är ju lite svårt när de flesta andra i hans nuvarande grupp är flera år äldre än honom. Men samtidigt så utvecklas han ju mer då. Vart tävlingen är denna gång har jag ingen aning om.


onsdag 11 september 2013

Ring my Beeeeeeelllll

Denna fina bild på Bell fick jag hemskickad av Veronica. Tack så mycket.

måndag 9 september 2013

Måndagstrött

Blev väckt i natt av min kära make som skulle på möte med killarna för att snacka och planera om deras tripp till Kebnekaise till helgen. Det slutade med att han kom hem 02 och var ganska rund under fötterna. Men som ursäkt hade han en jättegod middag som väntade när jag kom hem ifrån jobbet idag. Så nu är han förlåten.
I kväll var jag med på brottningen med Axel , han och några killar till har ju fått flyttat upp ett snäpp nu. Så nu är träningen ännu hårdare å svårare men han växer väl i det.
På jobbet går det så bra och jag trivs verkligen där jag är nu, dagarna bara flyger iväg.

lördag 7 september 2013

tisdag 3 september 2013

Ingen blir förvånad längre.

Tror jag har glömt att berätta att vår son på 1år har börjat cykla på sin trehjuling. Hrmf......

söndag 1 september 2013

Söndagsmorgon.

I torsdags så var vi på restaurang hela familjen och åt med Anna.

Felix åt upp nästan hela korgen själv. Och Axel , vår lilla charmör gick förbi ett bord med tre uppsnoffsade tjejer och sa till dom - vad snygga ni är i kväll. Hehehehehe....... Gissa om dom flickorna blev glada. Dom ropade till oss sedan å sa att vi hade en charmör till son.

På fredag kom trädkillen Peter hit och började ta ner två träd till på vår tomt , då dom börjar ruttna och det känns bättre att ta dem nu innan dom rasar och i värsta fall kan någon bli skadad.
Men tomt blir det när vi är vana att ha alla dessa vackra stora träd.
På lördag var det dax att ta farväl av Anna. Hon ska numera bo i Italien i tre år. Men redan första veckan i Oktober åker jag ner i en vecka till henne. När jag pratade med henne i går då hon kommit fram så var det 27grader. Så det blir nog en härlig vecka när jag åker , förhoppningsvis lite svalare.
Axel hade det väldigt jobbigt när Anna skulle åka , dom har ju lixom alltid hängt ihop. Så nu önskar han sig bara pengar när han fyller år så han kan åka ner och hälsa på Anna snart. Pontus vill också dit så han tänkte ta med sig Axel dit och att bara dom två åker.

I går kväll fick Pontus biljetter av brollan till Hockeyn och Sundsvalls hockeys 40år jubileum på kvällen, så han bjöd med sig Fredrik och hade en helkväll , vid 03 kom han hem i störtregnet. Och sover nu sött där uppe i sängen. Axel sov över hos Alex. Och idag vet jag inte om trädkillen kommer hit igen och fortsätter med trädfällandet och bortfräsning av stubbar. Annars så är det fotboll på schemat och ev städning.